Фізична особа підприємець «Кисільова І.М.», іменована надалі (далі «Адміністрація» / ми / наш) склало цей документ про політику безпеки (далі «Документ»/«Політика конфіденційності»), який містить в собі положення і процеси щодо захисту всієї персональної інформації, отриманої від клієнтів, зацікавлених осіб і відвідувачів нашого Веб-сайту та користувачів наших Сервісів або отримують продукти і послуги Адміністрації, а також про зберігання, збір та використанні даної інформації. Документ також пояснює, яким чином можна переглядати, оновлювати, коригувати або видаляти персональну інформацію при виникненні відповідної необхідності.

Адміністрація поважає конфіденційність наших користувачів і визнає важливість забезпечення захищеного середовища для їх даних. Ми прийняли Політику конфіденційності, в якій роз'яснюється, як і чому ми збираємо, зберігаємо та використовуємо інформацію, що ви надали нашій компанії.

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ, ПОСЛУГ І ВЕБ-САЙТУ, А ТАКОЖ ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР є невід’ємною частиною документа про політику конфіденційності. ЦЯ ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПОШИРЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ НА ДІЯЛЬНІСТЬ НА НАШИХ СЕРВЕРАХ. ІНШІ САЙТИ (ВКЛЮЧАЮЧИ ТІ, ЯКІ МОЖУТЬ МАТИ ПОСИЛАННЯ НА НАШІ ПОСЛУГИ) ТА ІНШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ МОЖУТЬ МАТИ СВОЮ ВЛАСНУ ПОЛІТИКУ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ), які не контролюються НАМИ І, ТИМ САМИМ, НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З НАШИМ ДОКУМЕНТОМ. ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ З ПОЛОЖЕННЯМИ НАШОЇ ПОЛІТИКИ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ), БУДЬ ЛАСКА, НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ НАШИМИ ПОСЛУГАМИ І НЕ ЗАХОДЬТЕ НА НАШІ САЙТИ.

Документ складений із врахуванням положень Закону України «Про захист персональних даних»

1. Зобов'язання
Адміністрація зобов'язується дотримуватися положень про конфіденційність і захищати персональну інформацію користувачів. Дія Документа поширюється на публічний сайт Адміністрації http://sabzero.biz/ (далі «Веб-сайт»), а також усі онлайнові форми, внутрішні форми і засоби комунікації, які використовуються на Веб-сайті та додаткових послуг відповідно до Публічного договору (далі «Послуги») для збору персональної інформації.

Якщо у вас виникли якісь питання чи є зауваження стосовно Документа, будь ласка, повідомте про це Адміністрацію з використанням одного з офіційних каналів зв’язку. Ми розглянемо ваші питання в найкоротші терміни. Якщо ви не згодні з яким-небудь з пунктів, описаних в даному Документі або з умовами надання Послуг, то, будь ласка, покиньте Веб-сайт.

2. Обробка даних
Керуючим даними при обробці ваших персональних даних є компанія ФОП Кисільова І.М. Наша компанія зареєстрована за адресою:

04114, Україна, м. Київ, вул. Макіївська 7, буд. 38.
Код ЄДРПОУ: 2319303222

3. Методи збору інформації
Ми збираємо інформацію від вас і щодо вас наступними методами:

Інформація, яку Ви надаєте.
Інформація, яку Ви надаєте при використанні будь-яких наших служб для покупок або фінансових транзакцій, таких як покупки в магазині, покупки в грі і (або) отримання призів; а також при отриманні послуг технічної підтримки клієнтів.

Ми ставимося до всієї інформації, пов'язаної з вашим обліковим записом, як до персональних даних. Компанія ФОП Кисільова І.М. збирає такі категорії даних, в залежності від того, в яких продуктах або послугах ви зацікавлені або якими з них користуєтеся. Зазвичай ми зберігаємо дані тільки протягом терміну, необхідного для надання вам продуктів, послуг, і що забезпечує ефект присутності розважального середовища. Винятки перераховані нижче:

Транзакції.
Ми збираємо відомості про транзакції, пов'язані з придбанням товарів і послуг. Дані про транзакції можуть зберігатися протягом терміну до 3 років.

Приклади: історія замовлень, відомості про замовлення, поворотні платежі, відшкодування, подарунки, відомості про платежі.

Дані про пристрої.
Ми можемо збирати інформацію про пристрої, які використовуються для доступу до наших служб.

Приклади: моделі обладнання, операційні системи і версії, унікальні ідентифікатори пристроїв.

Юридична інформація.
Ми зберігаємо архів документації для підтримки будь-яких існуючих або очікуваних юридичних справ протягом терміну до 7 років.

Приклади: документи, пов'язані з операційною діяльністю, судові позови.

4. Навіщо ми обробляємо ваші дані?
Адміністрація збирає і використовує ваші дані для наступних цілей:

Ігрова валюта: історія купівлі, статистика результатів, логін гравця

Комерційні операції.
Ми обробляємо замовлення наших транзакцій і послуг. Зібрані для цієї мети дані включають транзакції (рахунки на оплату, відомості про повернення коштів, підписки, ліцензії, відомості про платежі), соціальні функції (комунікації та обмін досвідом між нашими гравцями). Зібрані для цієї мети дані включають таке і необхідні для забезпечення і підтвердження транзакцій гравця.

Дані щодо пристрою.
Інформація стосовно пристрою необхідна для коректного відображення клієнта гри відповідно до технічних характеристик і можливостей пристрою.

Юридичні процедури і вимоги.
Ми можемо використовувати зібрану інформацію для розслідування і розгляду скарг або суперечок, пов'язаних з використанням сервісів ФОП Кисільова І.М., а також с іншою метою, дозволеною або необхідною за чинним законодавством.

6. Можливість надання доступу до даних користувача

Для роботи деяких продуктів, служб та функцій ми повинні надавати доступ до інформації іншим користувачам, нашим партнерам і постачальникам послуг, а також повинні надавати їх з юридичних підстав чи в разі виникнення спору.

Надання інформації гравцям і (або) широкому загалу. При використанні вами наших ігор, користуванні певними функціями на наших платформах (наприклад, додатками чату в іграх) або публікації повідомлень на форумах інформація може ставати доступною для перегляду вашими друзями, учасниками гри або необмеженому колу осіб.
Надання інформації афілійованим особам. Ми надаємо доступ до інформації афілійованим особам для підтримки надання наших послуг або обробки даних в наших інтересах. Наприклад, компанія ФОП Кисільова І.М. може використовувати орендовані сервери для роботи ігрових ресурсів.
Надання інформації з юридичних причин або у випадку виникнення спору. Ми можемо надавати вашу інформацію, яка, на наше переконання, необхідна відповідно до закону, норми, операційної угоди, юридичного процесу або державного запиту. До цього відноситься надання інформації представникам правоохоронних органів, державній владі та іншим третім сторонам, якщо це потрібно для забезпечення виконання нашого Угоди та Публічного Договору.
7. Права користувача
Доступ до своїх даних.
Ви можете отримати звіт про дані, які компанія ФОП Кисільова І.М. зберігає про вас.

Видалення даних.
Ви маєте право подати запит про видалення ваших даних. Згідно із законом компанія ФОП Кисільова І.М. зобов'язана зберігати певні дані протягом певного терміну.

Заперечення.
Ви можете заперечити проти обробки ваших даних, якщо ви вважаєте, що у компанії ФОП Кисільова І.М. немає відповідних прав для участі в такій обробці, або якщо збираєтесь вимагати, щоб компанія ФОП Кисільова І.М. не обробляла ваші персональні дані.

Виправлення помилок.
Ви можете виправити свої персональні дані, якщо вважаєте, що вони містять неточності. Будь ласка, увійдіть до свого облікового запису і скористайтеся налаштуваннями управління обліковим записом для внесення необхідних змін.

Обмеження обробки.
У певних випадках ви можете подати запит про припинення обробки, наприклад, якщо ви скористаєтеся своїм правом на заперечення проти обробки, описаним вище. При оформленні заперечення вам буде надана можливість обмежити обробку..

Якщо Ви бажаєте реалізувати будь-яке з перерахованих вище прав доступу до даних, будь ласка, надішліть нам запит на адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

8. Технології відстеження, і та їхнє використання
Компанія ФОП Кисільова І.М. і наші партнери, наприклад сервіси аналітики, рекламні та банерні мережі, можуть використовувати технології відстеження, такі як файли cookie, скрипти та унікальні коди, що використовуються в наших додатках. Ці технології використовуються при аналізі тенденцій, адмініструванні веб-сайтів і додатків, відстеженні переходів користувача по веб-сайтах або додаткам та зборі демографічної інформації по нашій базі користувачів в цілому. Ми можемо отримувати звіти, засновані на використанні цих технологій (переважно в агрегованому вигляді). Ми використовуємо ці технології з різною метою, включаючи зберігання налаштувань користувача (наприклад, потрібної мови) і аутентифікацію. Користувачі можуть керувати використанням файлів cookie індивідуально на рівні браузера. У разі відхилення файлів cookie ви все одно зможете користуватися нашими веб-сайтами, але можливість використання деяких функцій або ділянок сайтів може бути обмежена.

IP-адреса - це унікальний номер комп'ютера в мережі. Компанія ФОП Кисільова І.М. може фіксувати ці IP-адреси для системного адміністрування, формування звітів, відстеження сайтів, с метою забезпечення безпеки або для запобігання неправомірному використанню наших серверів.

10. Рівень захисту персональних даних
Для забезпечення захисту конфіденційності інформації та персональних даних, які ви надаєте нам і які ми дізнаємося від вас, ми використовуємо фізичні, технічні та адміністративні заходи безпеки. Ми безперервно оновлюємо і тестуємо наші технології забезпечення безпеки. Крім того, ми прийматимемо обґрунтовані заходи для отримання гарантії того, що треті сторони, яким ми передаємо будь-які дані, забезпечать достатній рівень захисту персональних даних. Ми обмежуємо доступ до ваших персональних даних, надаючи його лише зазначеним вище працівникам.

11. Отримання додаткової інформації та подача скарг
У разі виникнення у вас питань або занепокоєнь, що стосуються захисту даних в компанії ФОП Кисільова І.М., ви можете звернутися за адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

12. Внесення змін
Документ може бути змінений, тому переглядайте його, щоб бути в курсі всіх змін. Якщо ми будемо вносити зміни в Документ, ми обов'язково повідомимо про це на Веб-сайті. Подальше використання вами наших сервісів буде свідчити про прийняття внесених змін.

Політика конфіденційності ФОП Кисільова І.М.: ред.від 24.01.2019.